Försättsbild

Försättsbild

tisdag 25 juni 2013

Bullbak...

... blev det förra veckan. Testade Leilas recept = mycket fett. Jag tyckte de blev sådär... Lite väl smöriga faktiskt.. Men gott ändå förståss, men håller mig nog till det gamla goda receptet i fortsättningen.


Jäsa...


Jäsa....


Till sist var det bara disken kvar...

torsdag 20 juni 2013

Gårdagens loppisfynd...

... blev denna fina ljusstake. Stod och funderade en bra stund innan jag bestämde mig.



Och jag ångrar inte att jag köpte den! Inte på grund av pruset - 25 kr - utan för att den är rätt skrymmande om den inte används... Så därför får den helt enkelt användas.

Så nu står den högst upp på stringhyllan som fått sommarutseende. Lite trist dock så får nog få in mer färg om någon dag eller så...


onsdag 19 juni 2013

Nu...

... har jag arbetat mitt sista år för detta läsåret. Några veckor av betald ledighet kommer och fler utan betald ledighet. Men hus som helst: Ledigt... Ska bli så skönt!
 
Jag ska...
 
 
...njuta av alla pasteller...
 
 
Vara ute....
 
 
Lukta på blommor...
 
 
Läsa...
 
 
Fika...
 
 
... i någon av alla koppar..
Det ska bli härligt! Vad ska ni göra?

fredag 14 juni 2013

o5:oo...

... ringde klockan idag. Jag skulle ner och försöka få en titt på Emil å Ako när de cyklar Vätternrundan. Jag hade dock ingen koll. De kom ca o7:oo. Så det blev två kalla timmar i råa Jkpg. Men sen kom dom!

 


(Blev helt till mig av glädje så jag tappade fokus...)



  
Tycker att de såg glada ut - vilket är bra. De har ju en bit kvar. (c: Är mäkta imponerad av alla som ger sig ut på en sån utmaning. Något man själv blir lite peppad av!

Nu så...

... blir det lasagne!


Idag...

... var det avslutning för eleverna. Det kändes tungt. Har haft världens goaste ungar! Jag jobbar några dagar till, sen k o m p l e d i g t..

Jag har haft en sån himla tur att jag har fått arbeta på en mångkulturell skola ännu en gång. Det är verkligen så rikt! man får så himla mycket tillbaka! och för er som missat den så vill jag att ni läser DN:s artiken om invandringen och att den ger MER tillbaka till Sverige! Borde inte va en nyhet, men tydligen är det det. Du hittar den här.

Blir fint. Ska försöka loppa lite mer sen o visa mina inköp.

Untill then... 



tisdag 11 juni 2013

Säljes!

 5 stk assietter, Gefle



6 stk assietter Rörstrand


Och till sist 6 stk assietter, Granit, Ungern


Skicka meddelande eller maila vid intresse!

onsdag 5 juni 2013

Mitt minneskort är spårlöst...

... borta så därför får det bli en Instagram-update igen på vad som hänt det sista... Främst är det bilder från i helgen då vi var på sommarstugan (hemhemma). Plockade blommor. Gick till graven. Åt mat. Loppade:


Jag med blommor...



Blommor...



Loppisfynd...


Och slutligen lite diverse...

Nu är jag ledig i fyra dagar. Då ska jag bli frisk så jag slipper knapra huvudvörkstabletter som snask. Nej. Nu är det dags för friskhet, sommar, sol och bad.... Snart så.