Försättsbild

Försättsbild

lördag 24 juli 2010

Nakendopp i det vilda Dalsland..

Nu har det inet hänt mycket. Igår kom Lisa (syster), Thomas (svåger) och Anna (systerdotter och gudbarn) hit. Det är så mycket att träffa dem och Anna växer så det knakar! Men nej. Min biologiska klocka börjar inte ticka. Det är lagom att bara låna lite. Det räcker för nu. Hon är iallafall en helt underbar lite unge som nästan alltid är på gott humör! Hon är så go och busig och lurig så man får liksom inte nog.

Så.. Vad hände igår? Ja å Lisa åkte å handlade lite och hämtade ut en klänning som kommit till mig som ja budat in på tradera. Den var okej. Mycket romantisk å söt men lite väl trång under amrarna. Ni vet så det liksom skär in lite. Så hoppas på lite hjälp från mamma - expert på sömnad. Vi handlade mat å köpte lite filmer. Sen drog vi hem, lagade mat och såg på SATC tills det var way over bedtime..

Imorse vaknade ja av Annas röst. Då ligger man liksom inte kvar. Särskilt inte då man vet att de ska dra t Kungälv idag för att va iväg på ngn slags Medeltidsdag. Jag fick erbjudande om att följa med men nej.. Inte riktigt min grej. hade ju kunnat följa med för sälskapet men inte om ja ska va borta en hel dag... Då blir ja nog rastlös. Så vad har hänt istället? ja har surfat lite... Kollat jobb. Sen kom solen fram så ja låg å solade och lyssnade på P3. Sen blev det dags för löprundan. Har hittat en väldigt bra men som är mycket kuperad. Visserligen bra för då blir det typ lite mer intervaller men ändå. Jobbigt. Idag då ja sprang så va ja lite rädd ska ja erkänna. Nu har ja varit här i en vecka och av den veckan har ja sett orm fyra dagar... Och idag var ingen mer än ja på stugan så ingen skulle märka om ja försvann i skogen och inte kom tillbaka. Dels va ja lite rödd för ormar men också för varg som har setts här och för vildsvin... Eh.. Ja.. Men det gick bra, fram tills 200 m hemifrån. Då låg en stor orm på vägen. Ja skvatt till, hoppade över och blev lite lätt hysterisk.. Men sen är de ju väldigt faschinerande.. Så ja gick tillbaka för å få en ordentlig titt... Äckligt...

Sen packade ja ihop grejerna för å åka å bada... Lite ont om vatten här nu så ska helst tvätta oss i sjön. Väl i bilen så kör ja iväg. Efter ca 1 km sitter en räv alldeles vid vägkanten på andra sidan. Den såg frisk ut, inte som en sån där som har skabb som man mest såg på 90-talet.. Ni vet.. Den trenden.. (c; Den satt där, helt lugn, trots trafik från båda hållen. Ja ville börja blinka lite åt bilen som kom emot mig för det syntes att den ej såg räven. Men ja blev helt till mig och satte igång vindrutetorkaren istället som drog ut all skit över rutan så ja knappt såg ngt. Lyckat... Allt gick dock bra. Alla klarade sig, även jag.

Framme vid badet så var det barra ja adär så det blev nakenbad! Ja ääääälskar det! Känns så fritt att bara låta hela kroppen liksom va där. Let it all hang out! Ren blev jag! Schampo två gånger å tvål å grejjer så nu luktar man gott igen! Bilfärden hem gick fint!

En bra sak till som hänt är att en man från jobbet ringde idag och sa att SLA - tidningen i Skövde valt att skriva om familjen som blivit utvisade. Han var väldigt lycklig och sa att artikeln var med idag och att allt gått bra! Så nu är det bara att hålla tummarna för att familjen får stanna!

Och nu äntligen lite bilder! Ni vet ju att ja tycker att det livar upp en blogg!







Anna redo för medeltidsdag i Kungälv i drakdräkt! Sååå söt!





Godingen från igår i kläder stickade av mormor.



Fint fönster med söta gardiner här på torpet!

Har även lagt in bilder i tidigare inlägg från loppisresan i trosdags!

Inga kommentarer: